Святковий концерт до 30-річчя Незалежності України

20 серпня в м. Біла Церква відбувся святковий концерт,  присвячений 30-й річниці Дня Незалежності України.

Вітаючи білоцерківців зі святом, міський голова Геннадій Дикий згадав про історичне минуле України:  «30 років, це навіть для людини вік дуже молодий, а для держави – це узагалі «дитячий» вік. Але тисячу років, з часів Ярослава Мудрого наші пращури боролись та боронили цю землю. Це мільйони людей, які боролись і передчасно віддали своє життя за свободу України », - відмітив він.

Також міський голова наголосив, що у світі немає прикладів коли колонії стають успішними і самодостатніми. Тільки незалежні люди, які боряться і відстоюють свою свободу можуть збудувати розвинену країну з високим рівнем життя.  Він  висловив переконання, що завдяки патріотизму  народ України виборює справжню Незалежність і щасливе майбутнє.

Слово також надали почесному гостю з Німеччини, голові благодійної організації з «Хоф Шлютер» Андре Новотні. Він сердечно привітав усіх з тридцятою річницею незалежності.

«Ви такі молоді у своїй незалежності, але ж яка глибока ваша культура: часто буваю у Білій Церкві і бачу, які ви горді своєю культурою, як носите своє національне вбрання – ви є прикладом для багатьох народів.  Боріться за свою незалежність і крокуйте далі», - зазначив Андре.

Андре Новотні також відмітив, що без  активного сприяння керівництва міста допомога фонду не могла б бути такою плідною.

У ході заходу, міський голова вручив ряд нагород.

За мужність і відвагу виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України в зоні ООС та з нагоди сьомої річниці визволення міста Лисичанськ, Вищим орденом об’єднання громадян «Країна» було нагороджено  командира відділення добровольчого батальйону «Донбас» Руслана Шевченка.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність за доручену справу, активну громадянську позицію та з нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України були   відзначені нагрудними  знаками «За заслуги перед містом»: голова товариства «Спартак» Іван Мальцевич, голова клубу ветеранів велосипедного  спорту «Віраж» Микола Курафєєв. Нагрудним знаком «Відзнака міського голови» були відзначені:  акціонер Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгово-виробниче підприємство «РОСЬ-ГУМА» Віктор Поліщук,  акціонер Товариства з обмеженою відповідальністю «Торгово-виробниче підприємство «РОСЬ-ГУМА» Тагізада Мірлатіф Мірбаб-Огли.

Також, в ході урочистостей, міський голова вручив грамоти та цінні подарунки ветеранам, військовим, ряду працівників поліції, закладів освіти, комунальних установ та підприємств міста.

Присутні мали можливість проглянути святковий концерт у виконанні артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

В заході взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Святковий концерт до 30-річчя Незалежності України


Опубліковано: 20 серпня 2021 року
Поділитися