Спеціально обладнаний автомобіль для «Шансу»

20 серпня представники  німецької благодійної організації "Хоф Шлютер" (Керівник Андре Новотні) подарували Білоцерківському центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ШАНС» спеціально обладнаний автомобіль «Mercedes». 
Цей цінний і такий потрібний закладу подарунок мав прибути до України ще півтора роки тому, але світова пандемія, на жаль, внесла свої корективи. 
Міський голова Геннадій Дикий подякував німецьким друзям за допомогу а вихованці закладу подарували благодійниками щирі оплески та пісенні номери у своєму виконанні.
Після урочистої частини заходу, зустріч продовжилась у кабінеті міського голови, де відбулось обговорення перспектив та напрямків подальшої співпраці. 
У ході розмови також піднімались питання боротьби з коронавірусною інфекцією та доступністю вакцин для щеплення у місті. Геннадій Дикий зазначив, що у місті наразі доступний широкий вибір вакцин та придбана лабораторія для тестування хворих, а у лікарнях міста вже обладнано 480 ліжкомісць з підведеним киснем. 
Благодійна організація, засновником якої був Петер Новотні, а продовжив цю благородну справу його син, Андре Новотні, вже понад 20 років плідно співпрацює з Білою Церквою, надаючи допомогу установам, які її потребують. За підтримки голови благодійної організації "Друзі –дітям Чорнобиля", депутата міської ради Миколи Дашкевича німецькі  друзі надали багатомільйонну допомогу Білій Церкві. Завдяки цій допомозі, ряду відділень міських лікарень та установ  міста  було надане  сучасне обладнання,   меблі, інвентар, постільна білизна та ін. Тисячі діток нашого міста мали змогу оздоровитися у Німеччині.
Макола Дашкевич наголосив, що Німецькі благодійники готові співпрацювати лише з тими міськими радами, які готові співфінансувати такі важливі соціальні проєкти.
 

Спеціально обладнаний автомобіль для «Шансу»


Опубліковано: 20 серпня 2021 року
Поділитися