Спільні тренування - це запорука злагодженості

Днями на одному з виробничих підприємств міста відбулися тренування за участі рятувальників, волонтерів. Також на навчаннях були присутні представники управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Під час ліквідації надзвичайних подій оперативність і професійність — це чиєсь врятоване життя. Тож взаємодія між підрозділами відпрацьовується постійно.

Цього дня було відпрацьовано ввідну, де за задумом відбулась ворожа атака на промислове підприємство. Виникла масштабна пожежа в одному з цехів та руйнування конструкцій, заблокованими опинились травмовані та загиблі працівники підприємства. Під час тренування було відпрацьовано дії керівного складу, працюючого персоналу підприємства, підрозділів ДСНС та загонів швидкого реагування Червоного Хреста Білої Церкви та Вишгорода.

Слід зазначити, що Київщина постійно потрапляє в зону ворожих атак. Такі спільні тренування створюють можливість службам скоординовано працювати в умовах надзвичайних подій і максимально ефективно надавати допомогу людям.

Спільні тренування - це запорука злагодженості


Опубліковано: 21 травня 2024 року
Поділитися