Солодкі подарунки для дітей

Кожна дитинка потребує доброти та віри у святкове диво. Особливо у цей час, коли її дитинство намагається знищити ворог.

Для Білої Церкви вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги. Тож, і цього року представники міської влади завітали до Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, дитячих будинків сімейного типу та до діток-переселенців з смачними подарунками.

Вітаючи дітей з новорічними святами, міський голова Геннадій Дикий, побажав їм не втрачати віри у дива та у те, що Україна обов’язково переможе, адже наші захисники роблять усе можливе, щоб кожна українська родина змогла якнайшвидше повернутись у рідну оселю.

Приємним додатком стали подарунки від міста-побратима з Республіки Польща - Островця-Свентокшиського.

Загалом, цього року заплановано роздати близько двох тисяч новорічних подарунків для дітей ВПО, вихованців дитячих будинків, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та тих, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Віримо у те, що наступний новий рік ці дітки зустрінуть вже під мирним українським небом. А поки – робимо усе для того, щоб вберегти дитячі мрії від війни.

 

Солодкі подарунки для дітей


Опубліковано: 22 грудня 2022 року
Поділитися