Енергетиків Білоцерківщини привітали з професійним святом

22 грудня, в один з найкоротших світлових днів, в Україні відзначають День енергетика.

Це професійне свято всіх працівників промисловості, що охоплює вироблення, передачу та збут електричної енергії.

Цього року свято набуло особливого значення - через російські обстріли інфраструктури робота енергетиків стала чи не найбільш помітна. За будь-якої погоди вони втримують енергосистему: відновлюють пошкоджене обладнання, застосовують такі інженерні рішення, яких не доводилося застосовувати в жодній країні світу. 

Тож сьогодні, міський голова Геннадій Дикий привітав тих, хто дає світло в оселі білоцерківців та забезпечує роботу промисловості.

«Кожен з вас сьогодні на фронті, адже ворог б’є і по критичній інфраструктурі. Завдяки вашій цілодобовій роботі вдалося оперативно відновити електропостачання та повернути в оселі білоцерківців не лише світло, а й тепло та воду. Завдяки вашому професіоналізму та самовіддачі вдалося уникнути комунальної катастрофи. Саме на таких відповідальних людях наша країна тримається та впевнено йде до перемоги», - наголосив Геннадій Дикий.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до дорученої справи, вагомий вклад у розвиток та відновлення електромереж Білоцерківської громади енергетикам були вручені відзнаки міського голови та грамоти. Нагороди отримали начальники дільниць, інженери, диспетчери, слюсарі, монтери та машиністи.

Грамотами Київської обласної ради енергетиків відзначив голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко також привітав енергетиків зі святом  вручивши Подяку Міністерства енергетики та Почесні грамоти Білоцерківської районної військової адміністрації.

До привітань долучився керівник південного регіону високовольтних мереж ПАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» Євген Тараненко, вручивши енергетикам подяки та цінні подарунки.

Енергетиків Білоцерківщини привітали з професійним святом


Опубліковано: 22 грудня 2022 року
Поділитися