Робота з призначення управителів багатоквартирних будинків триває

У громаді тривають етапи проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків на території Білоцерківської міської територіальної громади, в яких не створено ОСББ і співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирного будинку (гуртожитку).

 

Нещодавно відбулося розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями на визначення управителів двох об’єктів конкурсу (https://bc-rada.gov.ua/node/15287).

 

До першого об’єкту внесено будинки по вул.Я.Мудрого, 57, 59. До другого – 21 гуртожиток, розташований на території Білоцерківської громади.

 

Свої пропозиції подало два претенденти по одному на кожен об’єкт: КП БМР «ЖЕК №1» та КП БМР «Міська служба замовника».

 

Опрацювавши документи, які надійшли, члени конкурсної комісії визначили, що пропозиції претендентів відповідають визначеним умовам, а відтак їх можна вважати переможцями конкурсу.


Серед критеріїв оцінювання були такі:

-ціна послуги, що включає витрати на утримання і проведення поточного ремонту спільного майна;

-рівень забезпечення учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

- наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам;

-фінансова спроможність учасника конкурсу;

-наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.
 

Конкурсна комісія доручила Департаменту ЖКГ міської ради підготувати проєкт рішення на розгляд виконавчому комітету міської ради щодо призначення управителів багатоквартирних будинків на території Білоцерківської міської територіальної громади, в яких не створено ОСББ і співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирного будинку (гуртожитку).

 

Робота з призначення управителів багатоквартирних будинків триває


Опубліковано: 01 липня 2024 року
Поділитися