1 липня – День архітектури України

28 червня у Білій Церкві відбулося відкриття благодійної виставки-конкурсу, присвяченої Дню архітектури України, який щороку відзначається 1 липня. На виставці представлені 34 найкращі проєкти архітекторів, які були розроблені протягом 2022-2024 років для різних міст України, у тому числі населених пунктів Білоцерківської громади та Київщини. Організатором виставки є Київська обласна спілка архітекторів України.

На відкриття виставки завітали представники муніципалітету, депутати Білоцерківської міської ради, архітектори міста та жителі громади.

З вітальним словом до присутніх звернувся секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб: «Ви талановиті люди і бачите місто так, як його ніхто не бачить. Дійсно, Біла Церква комфортна сьогодні для проживання. І так вважають не тільки жителі, але й гості. У цьому є дійсно ваша робота і ваша заслуга, адже саме ви створюєте проєкти, які з часом перевтілюються у чудові споруди».

Голова Білоцерківської організації Національної спілки архітектури України Аркадій Дубік висловив вдячність усім жителям громади за конструктивну критику, поради та пропозиції щодо покращення архітектурних рішень. Також відмітив, що незважаючи на різні негаразди місто та громада поступово змінюються на краще.

Під час заходу архітектори Білоцерківщини були нагороджені дипломами та грамотами за свої напрацювання і здобутки.

Ознайомитися з проєктами можна у приміщенні Центральної бібліотеки, що за адресою: вул. Торгова площа, 4/27. Графік роботи: понеділок – четвер, з 9 до 19 години, п’ятниця – з 9 до 18 години, неділя – з 10 до 18 години, субота – вихідний.

Зібрані під час виставки кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Виставка триватиме до 5 липня.

1 липня – День архітектури України


Опубліковано: 01 липня 2024 року
Поділитися