Резиденцію Святого Миколая у Білій Церкві відкрито!

Мабуть, щороку кожен з нас із нетерпінням очікує новорічно-різдвяних свят, адже саме вони дають змогу провести час та відпочити в колі найближчих та найрідніших людей, дарують атмосферу казки, сповнюють надією, що всі мрії та бажання неодмінно здійсняться.

19 грудня у Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка  відбулося відкриття резиденції Святого Миколая «В гостях у казки». З цього святкового дійства розпочалася низка святкових заходів під назвою «Казкове Різдво у Білій Церкві», які триватимуть з 19 грудня до 14 січня.

Міський голова Геннадій Дикий, вітаючи присутніх, наголосив, що День Святого Миколая – найкраще свято для дітей, адже цього дня, прокинувшись уранці, вони мають можливість знайти подарунки під своїми подушками.

«Бажаю аби такі свята були якомога частіше, аби вам дарували якомога більше подарунків – на різні свята. Саме ви – наше майбутнє, тож заслуговуєте на те, аби мати все найкраще. Бажаю вам гарних зимових свят та веселих канікул!» - звертаючись до дітей, сказав Геннадій Дикий.

Зі словами вітань до присутніх звернувся і народний депутат України Хвича Мепарішвілі. Він привітав діток та їхніх батьків із Днем Святого Миколая, наголосивши, що цей день є одним із перших новорічних свят, яке всі ми проводимо радісно та в очікуванні дива. Також побажав усім щастя, успіхів протягом наступного року, подарунків та всього найкращого.

Чудовий настрій всім присутнім створили вихованці шкіл мистецтв Білої Церкви, які виступили в рамках концертної програми. А завдяки талановитим аніматорам дітки мали змогу поспівати, понтанцювати, а також пограти у веселі конкурси та ігри.

Кульмінацією дійства стали вітання від Святого Миколая, який завітав до діток в оточенні чарівних янголят та  казкових персонажів. Чудотворець привітав усіх присутніх із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим, побажав любові, злагоди та миру. Потім запросив усіх до своєї Резиденції, яка також розташована у Парку ім.Т.Шевченка. Там діти могли розповісти вірш або заспівати колядку та отримати за це подарунок від Святого Миколая, а також зробити фото на згадку. До речі, Резиденція Святого Миколая працюватиме з 22 до 25 грудня ц.р. включно, а також 29 та 30 грудня – з 11.00 до 13.00 год. або з 16.00 до 18.00 год.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Варто зауважити, що в рамках проведення дійства «Казкове Різдво у Білій Церкві» на містян та гостей чекатимуть безліч розваг, концертні програми, новорічні фотозони, різноманітні цікаві локації, головна ялинка та багато іншого, що неодмінно зробить новорічне свято незабутім.

Більш детально ознайомитися з програмою святкових заходів «Казкове Різдво у Білій Церкві» можна за посиланням:

https://new.bc-rada.gov.ua/pro_misto/podii/19_10-14_01_kazkove_rizdvo_v_bilii_tserkvi.html.

 

Резиденцію Святого Миколая у Білій Церкві відкрито!


Опубліковано: 20 грудня 2018 року
Поділитися