«Переможна весна»: визначено переможців художньої виставки

8 березня у Білій Церкві  відбулося відкриття виставки-конкурсу жіночого портрету та натюрморту «Переможна весна», яку організувало Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради.

Учасниками виставки стали 24 білоцерківських художники, які презентували  свої роботи.

Як зазначають організатори виставки, проведення таких мистецьких заходів під час війни є дуже важливим. Це, передусім можливість відволіктися від тривожних думок і поринути у світ прекрасного.

Відвідувачі та учасники виставки мали можливість висловити свою думку, поділитися враженнями від побаченого  та переглянути виступ народного вокального ансамблю «Юр‘ївські вечорниці» Білоцерківської школи мистецтв № 5 імені Сергія Томащука.

Під час заходу членами конкурсного журі було визначено переможців в двох номінація – жіночий портрет і натюрморт. Зокрема, перемогли у номінаціях:

Номінація «Портрет»: Ірина Шевченко за роботу «Айше -Життя», Олена Яросевич за роботу «Я навчу тебе читати», Анастасія Морська «Крістіна».

Номінація «Натюрморт»: Тетяна Дмитренко за роботу «Верба», Світлана Мороз за роботу «Плин часу», Тетяна Губрій за роботу «Анютки».

Переможцям були вручені цінні подарунки і дипломи управління культури та туризму Білоцерківської міської ради.

Виставка «Переможна весна» триватиме до кінця березня у виставковій залі бібліотеки №5 (проспект Незалежності, 55). Працює щодня, крім суботи та неділі, з 09.00  до 17.00.

 

«Переможна весна»: визначено переможців художньої виставки


Опубліковано: 09 березня 2023 року
Поділитися