Новорічні подарунки від німецьких благодійників

Благодійна організація з Німеччини «Хоф Шлютер» вкотре передала гуманітарну допомогу для Білоцерківської громади. Цього разу допомога була адресована родинам внутрішньо-переміщених осіб та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Загалом було передано 400 пакунків, до яких увійшли засоби гігієни, продукти харчування та солодощі, яким завжди так радіють діти.

Співпраця Білої Церкви з німецькими благодійниками продовжується вже понад 20 років, а після повномасштабного вторгнення росії лише зміцніла. Нещодавно, білоцерківська делегація у складі заступника міського голови Катерини Возненко та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Анни Олійник здійснила візит до Німеччини, зокрема до міста Люнебург, де знаходиться організація «Хоф Шлютер». У ході зустрічі з керівником благодійної організації Андре Новотні також були обговорені нагальні потреби родин, які знайшли тимчасовий прихисток на території Білоцерківської громади. Це стало поштовхом до того, щоб в найкоротший термін збільшити розмір наданої допомоги.

Передав допомогу директор Міжнародного благодійного фонду «Друзі – дітям Чорнобиля», член команди «Хоф Шлютер» Микола Дашкевич. Він зачитав присутнім лист-звернення від Андре Новотні, який було вкладено до кожного з подарункових наборів. У цьому листі Андре Новотні висловив підтримку жителям Білоцерківської громади, побажав щасливих новорічних свят та якнайшвидшого відновлення мирного життя в Україні.

Участь у заході також взяли заступник міського голови Катерина Возненко, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Анна Олійник та директор Будинку урочистих подій, волонтер БО «Хоф Шлютер» Тетяна Бурківська.

Новорічні подарунки від німецьких благодійників


Опубліковано: 29 грудня 2022 року
Поділитися