Концерт до Дня матері «Україна -Свята Мати Героїв!»

Мама… В усі часи, наш український народ пов’язував з нею найсокровенніше, возвеличував її, як найбільшу святиню. Вона - корінь життя, берегиня роду людського. Не дарма ми кажемо: Ненька-Україна.

14 травня, до свята Дня матері, у Будинку органної та камерної музики, відбувся благодійний звітний концерт школи мистецтв №1 ім.Ю. Павленка «Україна - Свята Мати Героїв!»

У ході концерту вихованці закладу дарували присутнім свою майстерність. Сольні та хорові виступи, відомі українські та світові твори виконані на музичних інструментах наповнювали святкову залу та кожним своїм звуком нагадували, що мама – найрідніша і найближча кожному з нас людина. Вона дарує нам життя, вчить нас людських правил, оживляє наш розум, вкладає у наші вуста добрі слова. Протягом життя нас супроводжують її ніжна ласка, любов і турбота. Немає нічого святішого і безкорисливішого, ніж любов матері. Тому її образ оспіваний у музичних творах, опоетизований у віршах, прославлений у казках і легендах.

Сьогодні, в страшні часи війни, мати та Україна невід’ємні, єдине ціле. Вона відправляє своїх синів боронити рідну землю, сльозами та молитвами благословляє на подвиги, благає Бога зберегти їм життя.

Мати - Україна пам’ятає кожного свого сина та доньку, які віддали за неї своє життя. Присутні на заході вшанували пам'ять Героїв, які віддали своє життя за Неньку Україну хвилиною мовчання.

Концерт, що відбувся був благодійним. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку 12-ї бригади спеціального призначення «АЗОВ».

 

 

Концерт до Дня матері «Україна -Свята Мати Героїв!»


Опубліковано: 15 травня 2024 року
Поділитися