Інспектування реконструкції стадіону «Трудові резерви»

26 січня у м.Біла Церква з робочим візитом перебував заступник  Міністра освіти і науки України Артур Селецький.  

Основною метою приїзду Артура Селецького до міста було ознайомлення з роботами щодо реконструкції центральної навчально-спортивної дитячо-юнацької бази – стадіону «Трудові резерви», який розташований у Білій Церкві. Стадіон підпорядкований філії Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України, на балансі якої він перебуває.

Стадіон «Трудові резерви» був збудований у 1989 році. Це замкнута будівля у вигляді чаші із трибунами на даху, різними спортивними приміщеннями всередині, футбольним полем і біговою доріжкою. Він був домашньою ареною футбольних команд «Арсенал-Київщина» та «Рось».

Після десятків років використання стадіон потребував оновлення та значної  реконструкції, яку мало профінансувати Міністерство.

Які роботи вже проведено та що заплановано в подальшому дивіться у відео.

У ході візиту заступник  Міністра освіти і науки відвідав Білоцерківський національний аграрний університет, де ознайомився із функціонуванням закладу та провів зустріч з керівництвом.

У заході взяли участь секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, заступник Білоцерківського міського голови  Катерина Возненко, депутат Київської обласної ради Хвича Мепарішвілі.

Інспектування реконструкції стадіону «Трудові резерви»


Опубліковано: 27 січня 2021 року
Поділитися