Фіналісти ігор «Пліч-о-пліч» на відпочинку

У червні було завершено обласний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». За підсумками змагань команда Білоцерківського ліцею-гімназії №12 здобула перемогу в іграх з волейболу серед юнаків, а відтак - стала учасником фінального 5 етапу Всеукраїнських змагань під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

 

За ці досягнення нашу команду волейболістів було відзначено, і 12 юних спортсменів та їх наставник отримали унікальну можливість безкоштовно відпочити протягом семи днів у санаторії у Карпатах.

 

Путівки були придбані за рахунок обласного бюджету, а вручив їх юнакам голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко під час зустрічі з командами, які представляли Київщину в фіналі «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Квитки на проїзд у обидві сторони були оплачені за рахунок місцевого бюджету.

 

Тож, бажаємо дітям, гарного відпочинку, набратися сил, здоров'я, приємних вражень та гарного дозвілля, аби і надалі тримати високий професійний рівень, примножувати перемоги та прославляти рідне місто.

Фіналісти ігор «Пліч-о-пліч» на відпочинку


Опубліковано: 25 липня 2024 року
Поділитися