Допомога з Німеччини – медичним закладам нашої громади

Чергову допомогу з Німеччини днями отримала Білоцерківська громада. Гуманітарний вантаж з медичним обладнанням та меблями для медзакладів нашої громади вагою понад 9 тонн прибув до Білої Церкви.

Від міста-побратима Білої Церкви Брауншвейга для Білоцерківського пологового будинку були передані: ультразвуковий апарат, оглядовий стіл, гінекологічне крісло, пологове ліжко, апарат ШВЛ, монітори тощо. Допомогу було надано у відповідь на запит Білоцерківської міської ради до муніципалітету м. Брауншвейг. На прохання Білоцерківської громади особисто відгукнулися мер цього міста, Доктор Торстен Корнблум, головний лікар Міської лікарні м. Брауншвейг Томас Геслінг, керівник відділу медичних технологій міської лікарні м. Брауншвейг Майкл Тілекінг.

Для Міської лікарні №2 від БФ «Хоф Шлютер» (м. Люнебург, керівник Андре Новотні) та Міжнародного благодійного фонду «Друзі – дітям Чорнобиля» були передані меблі, лікарняні ліжка, масажні столи, матраци, інвалідні крісла, набори посуду тощо.

«Щиро дякуємо народу Німеччини, місту Брауншвейг, Благодійному фонду «Хоф Шлютер» та особисто Миколі Дашкевичу за всебічну допомогу, піклування про нашу громаду. Друзі пізнаються в біді. Приємно, що в нас є такі друзі», – наголосив секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб.

Під час передачі допомоги слова вдячності нашим німецьким партнерам сказали також заступник міського голови Василь Морський та головний лікар КНП БМР «Білоцерківський пологовий будинок» Юрій Кух. Вони відмітили, що співпраця триватиме і надалі, а надана допомога підвищить якість надання медичних послуг жителям Білоцерківської громади.

Тож дякуємо нашим друзям за постійну допомогу, яка дозволяє відчувати підтримку всього світу в ці непрості часи.

 

Допомога з Німеччини – медичним закладам нашої громади


Опубліковано: 11 червня 2024 року
Поділитися