Дільничні офіцери поліції Білої Церкви прозвітували про роботу  у минулому році

16 січня у приміщенні Білоцерківської міської ради відбулася робоча зустріч, на якій дільничні офіцери м.Біла Церква сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області  прозвітували про свою роботу на території міста за 2022рік. Від імені місцевої влади у заходів взяв участь заступник міського голови Юрій Савчук.

Із доповідями виступили: керівництво відділу превенції Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області та дільничні офіцери поліції сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області.

Офіцери поліції прозвітували про стан дотримання правопорядку на поліцейській дільниці в межах територіальної громади за минулий рік. Акцентували увагу на роботі з розкриття та попередженню злочинів, притягнення винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства України, усунення причин та умов, які призводять до вчинення правопорушень, а також на розгляді заяв, скарг та повідомлень про кримінальні та інші правопорушення.

Слід відмітити, що основними завданнями дільничних офіцерів, є заходи з профілактики правопорушень, охорони публічного порядку і забезпечення громадської безпеки, боротьби зі злочинністю, пияцтвом, наркоманією, роботі з особами, які допускають правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками, батьками та особами, що їх замінюють.

Отож, за інформацією доповідачів за звітний період проводилася профілактична робота у закладах де відбувається продаж спиртного, так як дані заклади відвідують неповнолітні особи. Також проводилася профілактика правопорушень, пов’язаних із вчиненням домашнього насильства.  Індивідуально проводилася профілактична робота з особами, які перебувають під адміністративним наглядом у формі проведення профілактичних бесід про неприпустимість протиправної поведінки, роз’яснення наслідків протиправної поведінки, застосування заходів адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Підсумовуючи засідання заступник міського голови Юрій Савчук  акцентував увагу на важливості роботи працівників поліції, особливо зараз, у період дії воєнного стану,  наголосив на ефективній роботі дільничних офіцерів поліції, подякував поліцейським за належне виконання обов’язків із забезпечення правопорядку, виявлення колаборантів, боротьбі із злочинністю та ін. Юрій Савчук наголосив, що міська влада і надалі, в межах компетенції, надаватиме підтримку відділу сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції та Білоцерківському РУП ГУНП в Київській області в цілому. Поліцейські, в свою чергу, подякували представнику влади за комунікацію та підтримку.

Дільничні офіцери поліції Білої Церкви прозвітували про роботу  у минулому році


Опубліковано: 17 січня 2023 року
Поділитися