День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Щорічно у другу неділю вересня відзначається професійне свято - День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, започатковане Указом Президента № 302/93.

У цій галузі зайнято близько 1% населення України. Ці люди щодня займаються видобутком природних ресурсів і вносять величезний вклад до економіки та розвитку країни. Ця робота завжди вважалася престижною в Україні. Особливо шанують цю професію на півночі та сході України, де багато видобувних підприємств.

Тож 10 вересня у Білій Церкві відбулося привітання із професійним святом працівників Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз».

Зі словами привітань від імені міського голови Геннадія Дикого до присутніх звернувся його заступник Анатолій Кравець, який зазначив, що галузь у якій вони працюють є основою економіки, а також це затишок, комфорт і тепло в наших оселях. Також він наголосив, що міська влада завжди готова підтримати їх та побажав міцного здоров’я.

Під час заходу заступник міського голови вручив ряду кращих працівників грамоти виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

Присутніх також вітали зі святом голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та в.о. начальника Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз» В’ячеслав Месійко.

День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості


Опубліковано: 10 вересня 2021 року
Поділитися