ЧВЕРТЬ СТОЛІТТЯ З «НАДІЄЮ»

18 грудня 2021 року в ПК «Росава»,  відбулася святкова концертна програма з нагоди 25-річчя дитячого хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія» Комунального закладу позашкільної освіти Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт».

Ювілярів привітав начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Олексій Копишинський, який вручив Грамоти Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету керівникам колективу «Надія» - Надії Кашубі та Валерії Король та Подяку управління з питань молоді та спорту дитячому хореографічному «Зразковому аматорському колективу «Надія» за високу професійність та результативну творчу діяльність.

З гарними теплими словами звернулась до танцювального колективу директор Комунального закладу позашкільної освіти Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт» Людмила Гордєєва, яка відзначила подяками закладу голів батьківського комітету та вручила свідоцтва випускникам колективу. Вона розповіла, що дитячий хореографічний «Зразковий аматорський колектив «Надія» об’єднує щорічно понад 150 вихованців, а за роки його плідної творчості став другою домівкою для трьох тисяч дітей міста Біла Церква. Частина вихованців – діти випускників колективу, випускницею цього колективу є і другий  педагог-хореограф Король Валерія. Всі роки незмінним керівником колективу «Надія» була творча людина, талановитий хореограф Надія Леонідівна Кашуба.

У заході взяли участь заступник начальника управління – начальник відділу з питань сімейної та молодіжної політики міста Біла Церква Марина Гончарук, працівники  КЗПО БМР Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт», випускники та батьки вихованців колективу, мешканці міста.

Мистецтво танцю дарували учасники колективу віком від 3-х до 18-ти років, цікавинкою свята став танець батьків, які раніше самі навчалися у колективі, а тепер тут танцюють  їхні діти. Протягом всього вечора на адресу колективу було сказано багато прекрасних  слів та побажань, а гості свята вручали колективу подарунки.

Не залишились без подарунків і головні «винуватці» цього грандіозного свята – вихованці хореографічного колективу «Надія». Його керівники потурбувалися, щоб усі вихованці були відзначені грамотами та пам’ятними ювілейними кубками, смачнющими тортами та каскадом надувних кульок. Адже відзначати юних танцюристів було за що: з величезним азартом учасники колективу поринають у конкурсні перегони та гідно стають переможцями конкурсів всеукраїнського та міжнародного рівнів, що відбувалися в різних містах України, Греції, Болгарії, Хорватії, Чорногорії, Польщі, Угорщини, Китаю, Грузії. Але найбільше діти люблять дарувати свої таланти рідному місту.

Колектив існує, росте і розвивається, і не в Палаці культури, а в звичайному дитячо-юнацькому клубі за місцем проживання.  Чверть століття хореографічному колективу «Надія» - частинка літопису міста, яка власноруч створена його мешканцями.

 

Інформація від управління

з питань  молоді та спорту міської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЧВЕРТЬ СТОЛІТТЯ З «НАДІЄЮ»


Опубліковано: 20 грудня 2021 року
Поділитися