Активний відпочинок на свіжому повітрі від Терцентру

«День здоров’я» - виїздна акція для людей поважного віку, яка відбулася 20 вересня у Білоцерківській громаді під гаслом «Спорт – рушійна сила!».  

Захід був організований працівниками Територіального центру імені Петера Новотні з метою популяризації здорового способу життя та емоційного перезавантаження. Дійство відбувалося у формі квесту на території дендропарку «Олександрія», а саме - в урочищі «Голендерня».

На заздалегідь підготовлених локаціях, команди учасників мали змогу позмагатися у різноманітних конкурсах спортивного та розважального характеру.

«Територіальний центр проводив безліч пісенних конкурсів, фестивалів для наших клієнтів, але цього дня ми вирішили організувати їм спортивний захід. Не дивлячись на те, що у закладі діють різноманітні спортивні гуртки – активний відпочинок на свіжому повітрі здатен по-справжньому перезавантажити, зняти втому та поліпшити настрій у цей нелегкий для усіх українців час», - зазначила директор установи Ірина Дога та закликала людей літнього віку ставати клієнтами територіального центру, який знаходиться за адресою вул. Шолом-Алейхема, 48 та вул. Василя Стуса, 34 (філія). Контактний номер телефону (0456) 30 72 84.

По закінченню конкурсів, Ірина Дога вручила капітанам команд грамоти та подарунки від благодійників.

Активний відпочинок на свіжому повітрі від Терцентру


Опубліковано: 22 вересня 2023 року
Поділитися