25 червня дитячому будинку сімейного типу родини Масло виповнилося 15 років!

У  червні 2008 року, на базі прийомної сім’ї Масло Світлани  Василівни та Василя Володимировича, котрі проживають у с. Вільна Тарасівка, було утворено дитячий будинок сімейного типу.

Протягом 15 років у родині Масло  родинне тепло  та батьківську турботу отримували дітки, на долю яких випали складні випробування.

З цієї нагоди міський голова Геннадій Дикий висловив щирі слова подяки прийомним батькам: «За час функціонування дитячого будинку сімейного типу до вашого будинку було  влаштовано 34 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 5 дітей були усиновлені громадянами України.

Ви дали всім цим дітям любов, родину, прихисток, виховання. Сьогодні це справжній подвиг і приклад для всіх, адже це не робота. А спосіб життя і справжнє покликання. Міська рада та виконавчий комітет завжди підтримуватиме і допомагатиме вам.  Дякуємо вам».

Міський голова вручив родині нагрудний знак «Відзнака міського голови», подарунок та квіти.

Натепер у дитячому будинку сімейного типу виховується 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них одна особа досягла повноліття.

Прийомні батьки протягом усіх років добросовісно виконують свої обов’язки і дотримуються  умов передбачених договором про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу. Батьки-вихователі постійно співпрацюють з посадовими особами та іншими фахівцями у громаді, прислухаються до наданих рекомендацій, приділяють належну увагу вихованню, утриманню та навчанню дітей, задовольняють їх фундаментальні життєві потреби та забезпечують всім необхідним.

В дитячому будинку сімейного типу Масло створено середовище, яке є безпечним і комфортним для перебування дітей вихованців. Між батьками-вихователями та дітьми вихованцями сформована стійка емоційна прив’язаність, стосунки між ними теплі та дружні.

Вітаємо родину Масло зі святом та бажаємо здоров’я всій родині!

25 червня дитячому будинку сімейного типу родини Масло виповнилося 15 років!


Опубліковано: 11 липня 2023 року
Поділитися