«Зимовий вернісаж» об’єднав вихованців клубів за місцем проживання!

Розпочалися зимові шкільні канікули, і в дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання стало ще людніше. Малеча та підлітки щоденно поспішають сюди, адже атмосфера – домашня, а дозвілля – цікаве, змістовне та веселе.

 

В повітрі відчувається наближення свята, яке повільно, але впевнено рухається до наших домівок і сердець, адже Новий рік – це особливе свято, коли кожному хочеться вірити в мрію, сподіватися на краще і чекати чудес.

 

28 грудня 2017 року в клубі за місцем проживання «Прометей» відбулася  міжклубна новорічна святкова програма «Зимовий вернісаж» та виставка робіт вихованців ЦДЮК за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради.

 

Чарівно прикрашена зала, пісні, казкові герої, веселі ігри підняли настрій  всім присутнім. Підготували захоплюючу новорічну казку вихованці студії художнього слова «Мікрофон». На свято завітали казкові персонажі разом із Дідом Морозом і Снігуронькою, які жартували, танцювали з дітьми біля новорічної ялинки, проводили  різноманітні конкурси. Тематичні  вокальні та хореографічні номери підготували вихованці музично-вокальної студії «Контакт», вокальної «Зразкової аматорської студії «Контакт+» та дитячого хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія».

 

У святково прикрашеному залі панувала тепла і дружня атмосфера. Лунали новорічні привітання та пісні, запальні танці, всі від душі веселились та залюбки брали участь в різних іграх та розвагах.

 

В фойє клубу багато дітей та батьків юрмилися біля тематичної новорічної виставки, на якій було представлено в різноманітних техніках безліч виробів: іграшки, атрибути, листівки, колажі,  картини та малюнки, ляльки-мотанки та швейні вироби.

 

Свято пройшло дружно і весело, вихованці клубів отримали новорічні подарунки.





Опубліковано: 02 січня 2018 року
Поділитися