Зимовий вальс квітів

18 січня у приміщенні виставкового залу бібліотеки №8 відбулося відкриття виставки живопису професійних художників міста «Зимовий вальс квітів», організованої відділом культури і туризму Білоцерківської міської ради та Білоцерківською міською централізованою бібліотечною системи. 

 

У ці холодні дні виставка зігріває теплом квітів нагадуючи усім, що незабаром прийде весна. Близько 40 картин було представлено такими художниками: Володимир Панфілов, Володимир Большаков, Олена Гайдаєнко, Тетяна Максимова, Ольга Мілейко, Крістіна Смєлова. Майстерні роботи виконані аквареллю, маслом та розписом по батику. Це дає змогу побачити барвисті квіти у різних стилях і показує їх незмінну красу. 

 

Із вітальним словом виступили депутати Білоцерківської міської ради Андрій Король та Юрій Балас, які висловили своє захоплення виставкою і побажали художникам нових звершень у своїй творчості. 

 

У заході взяли участь місцеві художники, їх рідні та друзі, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

 

Виставка буде відкрита у вільному доступі до 01 лютого ц.р. щодня (окрім суботи) з 10:00 до 18:00 за адресою вул. Леваневського, 55.

Зимовий вальс квітів


Опубліковано: 18 січня 2018 року
Поділитися