Зустріч з дітьми-інвалідами, постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи та їх батьками

25 квітня в м.Біла Церква, в рамках проведення заходів у зв’язку із 26-річницею Чорнобильської катастрофи, відбулася традиційна зустріч з дітьми-інвалідами, постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи та їх батьками.

Від імені міського голови В.Савчука до присутніх дітей та їх батьків звернувся його заступник М.Антонюк, який наголосив, що міська влада постійно приділяє значну увагу соціальному захисту білоцерківців, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, особливо дітям, побажав їм успіхів та здійснення заповітних мрій.

Дана зустріч відбулася в кафе «Челентано» за сприяння міської влади, депутата міської ради В.Маршалка (фракція Партії регіонів), міжнародних благодійних фондів «Друзі - дітям Чорнобиля» (голова –М.Дашкевич) та «Допомога дітям Чорнобиля» (голова - О.Іванова).

Під час зустрічі присутні діти мали змогу проглянути виставу лялькового театру у виконанні вихованців ЦТДЮ «Соняшник».

Працівники кафе «Челентано» пригостили їх смачними стравами, настоятель церкви Покрови Божої матері, протоієрей М. Пауков ( Українська православна церква Київського патріархату) звернувся із напутніми словами.

В заході взяли участь представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 26 квітня 2012 року
Поділитися