Зустріч у Клубі спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС»

1 грудня 2017 року члени Клубу спілкування молодих людей з особливими потребами «ВОЛДІС», що діє при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, зібралися в гостинній залі кафе «Тандем».

 

Напередодні Міжнародного Дня людей з інвалідністю в Клубі «ВОЛДІС» щорічно збирається коло друзів, які на власному досвіді знають про проблеми людей з особливими потребами. За традицією, до гурту запрошуються і випускники Клубу минулих років. Такі зустрічі – хороша можливість привернути увагу суспільства до тих, кому потрібна підтримка, та обмінятися досвідом щодо шляхів вирішення проблем молоді із особливими потребами. Крім цього, це нагода цікаво провести час в приємній компанії і збагатити буденність новими враженнями.

 

Цьогоріч за традицією зустріч розпочала директор Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Севериненко. Всім, хто зібрався, вона щиро подякувала за активну життєву позицію, за те, що, попри життєві труднощі, люди з особливими потребами залишаються активними та позитивними, знаходять час для подорожей, товариського спілкування та творчого зростання, побажала членам Клубу «ВОЛДІС» творчих здобутків та добрих друзів поруч.

 

Далі в програмі були й аматорський концерт, і цікава програма з іграми, конкурсами та призами, і приємне спілкуванням однодумців та обмін отриманими враженнями. По закінченню заходу кожен учасник отримав подарунок на згадку про день, який вкотре довів, що дружнє спілкування та підтримка долають всі негаразди.  

 

За фінансування Благодійної організації «Божі приховані скарби», підтримки адміністрації кафе «Тандем», представників Міжнародної громадської організації «Наша спадщина» та небайдужих підприємців міста, спеціалістам Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які організовували зустріч, вдалося зробити захід по-справжньому цікавим та пам’ятним.


 


Опубліковано: 01 грудня 2017 року
Поділитися