Зустріч міського голови Геннадія Дикого з мешканцями Білої Церкви в форматі особистого спілкування

    На минулому тижні, 24-го березня, відбулася чергова зустріч міського голови Геннадія Дикого з мешканцями Білої Церкви в форматі особистого спілкування. Цього разу зустріч проводилась в кав’ярні «Юлія», що на масиві «Томилівський». Поспілкуватись прийшли здебільшого  жителі  саме цього мікрорайону, щоб обговорити нагальні проблеми, яких, на жаль, в даній частині міста дуже багато.

    Основними проблемами є звичні для міста питання: ремонт доріг і прибудинкових територій, освітлення на вулицях і наявність зупинок для транспорту. Окремо зазначили необхідність створення на масиві амбулаторії  загальної практики сімейної медицини та аптеки, для зручності мешканців. Піднімалося також питання облаштування підземного переходу через залізничну колію.  Але особливо багато звернень надійшло щодо екологічної ситуації в мікрорайоні. Недостання кількість сміттєвих баків, відмова мешканців приватного сектору від заключення договорів про утилізацію сміття і наявність багатьох приватних підприємств  біля зони відпочинку мешканців, призвели до кричущої ситуації із забрудненням довкілля. Слід зазначити, що на масиві є природне озеро з неповторною фауною, але його існування знаходиться під загрозою, оскільки сміття, яке не просто лишають після себе відвідувачі, а ще й завозиться інколи невідомими особами, забруднює довкілля. Досить частими також  є факти підпалу сміття, а зважаючи на те, що воно здебільшого є технічним, то продукти його горіння в прямому розумінні не дають мешканцям нормально дихати.

    Всі письмові звернення, які надійшли цього дня будуть зареєстровані і на них буде надано відповідь. Всі усні звернення також будуть оброблені та переданні  відповідним відділам і службам.


Опубліковано: 27 березня 2017 року
Поділитися