Зустріч міського голови з лідерами учнівського самоврядування

 08 квітня в м.Біла Церква відбувся загальноміський форум лідерів учнівського самоврядування на тему: «Учнівська молодь – за розбудову громадського суспільства».

На форумі були присутні  міський голова Г. Дикий, керуючий справами виконавчого комітету міської ради  М. Антонюк, начальник відділу освіти і науки міської ради Ю.Петрик, завідувач кафедри психології та суспільних наук  Академії муніципального управління  О.Виноградова та представники учнівського самоврядування міста - Федерації учнівських організацій м.Біла Церква «Єдність».

На форумі було презентовано основні напрямки роботи Федерації, заслухано проекти роботи  екологічного спрямування, зокрема,  проект «Молодь Білої Церкви за чисті вулиці». Також було представлено роботу волонтерського руху – акції  «Лист солдату», «Діти Білої Церкви – воїнам АТО»,  проект  товариства підлітків-активістів – «ТАСО». Присутні були ознайомлені із проведеними  в Білій Церкві  національним конкурсом «Благодійна Україна», програмою конкурсу «Лідер року». Крім того, за заході було представлено  роботу шкільної газети «ТЕМП» - Талановите енергійне молоде покоління, тощо.

Міський голова Геннадій Дикий подякував представникам учнівського самоврядування за активну роботу і зазначив, що молодь міста  повинна бути активною та  залучатися до роботи в Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви.

«Ви повинні працювати та прикладати максимум зусиль для подальшого розвитку нашого міста та України. Тільки так ми зможемо створити успішне європейське місто. Я переконаний, що нам це вдасться, адже ми маємо таку прогресивну, освічену та активну молодь»,- наголосив міський голова Геннадій Дикий.

Під час заходу завідувач кафедри психології та суспільних наук  Академії муніципального управління  О.Виноградова виступила із розповіддю про особливості навчального процесу в даному освітньому закладі  та напрями підготовки фахівців для роботи в сфері органів влади та місцевого самоврядування.

Також під час форуму представниками учнівського самоврядування було обговорено низку питань щодо розвитку молодіжного руху, функціонування учнівського самоврядування в міських навчальних загальноосвітніх закладах, організації дозвілля молоді та ін.

 

 



Опубліковано: 08 квітня 2016 року
Поділитися