Доходна частина міського бюджету у першому кварталі перевиконана

Про це під час прес-конференції для представників міських ЗМІ, яка відбулася 11 квітня повідомив міський голова Геннадій Дикий.

За результатами казначейського звіту у першому кварталі до загального фонду міського бюджету надійшло більше 117 мільйонів гривень, що складає 120 відсотків від запланованого. В порівнянні з першим кварталом минулого року надходження збільшились вполовину (52%).

Доходна частина бюджету міста має декілька складових, які можна умовно поділити на дві групи: загальний фонд та субвенції з держаного бюджету, в частинах це приблизно 40 на 60 відсотків. Загальний фонд формується за рахунок місцевих платників – всіх нас. Тому ця частина бюджету є найважливішою – оскільки тільки від нас залежить, як буде розвиватись и працювати наше місто.

 «За показниками першого кварталу перевиконання міського бюджету становить 20%. Я вдячний всім підприємствам, підприємцям та всім, хто сплачує податки вчасно та в повному обсязі. Адже стабільне наповнення міського бюджету гарантія виконання всіх запланованих соціально важливих витрат та можливість фінансування статей для впорядкування та розвитку нашого міста,- наголосив міський голова. - Завдяки цим перевиконанням бюджету ми зможемо виконати ще більшу кількість робіт по ремонту навчальних закладів, лікарень, тощо. Всі витрати бюджетних коштів будуть оприлюднені і громада міста зможе дізнатися, як, куди і скільки фінансових ресурсів було спрямовано».



Опубліковано: 12 квітня 2016 року
Поділитися