Зустріч міського голови з керівниками підприємств міста

12 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук зустрівся з керівниками  підприємств міста.

Міський голова В.Савчук наголосив на вагомій ролі розвитку підприємництва у процесі зростання економіки міста та держави вцілому. Адже це додаткові надходження до бюджету, нові робочі місця, розширення виробництва товарів і послуг, підвищення добробуту населення.

Відмітив важливе значення функціонування єдиного Дозвільного центру видачі документів дозвільного характеру, який сприяє швидкому отриманню відповідних документів та подальшому розвитку підприємництва. Акцентував увагу, що у Білій Церкві функціонують ряд установ та організацій, які  допомагають розв’язувати нагальні питання щодо діяльності представників бізнесу, надають послуги ведення бухгалтерського обліку, консультації з трудового, господарського, цивільного права та ін.

Обговорюючи питання розвитку підприємництва в місті, присутні висловили свої пропозиції щодо необхідності створення дорадчого органу при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради з питань формування державної регуляторної політики та державної політики у сфері підприємництва і будівництва. Акцентували увагу на  координації діяльності влади і бізнесу щодо питань, які перешкоджають розвитку підприємництва. Відмітили важливість подальшого спрощення дозвільних процедур на основі вдосконалення технології роботи Центру надання адміністративних послуг, що в свою чергу сприятиме мінімізації можливості для зловживань та корупції в дозвільних центрах та ін.

В обговоренні взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради, голова правління колективного підприємства «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов, депутат міської ради, директор товариства з обмеженою відповідальністю  «Білоцерківський ДБК» А.Дрофа, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер-ГТВ» С.Мануйлов, директор виробничого підприємства «Весна» УТОГ Л.Тюхта, директор товариства з обмеженою відповідальністю Білоцерківський завод «Трібо» П.Іщенко, член виконавчого комітету міської ради, в.о.голови правління-генерального директора приватного акціонерного товариства «Росава» О.Даліба та ін.

В заході взяли участь заступник міського голови Г.Джегур, начальник управління економіки міської ради О.Карпенко.



Опубліковано: 12 грудня 2013 року
Поділитися