Зустріч міського голови В.Савчука з делегацією м.Вільнюс (Литва)

 

07 грудня в м.Біла Церква відбулася зустріч міського голови В.Савчука з делегацією м.Вільнюс (Литва).

В ході зустрічі міський голова зазначив, що нещодавно він перебував з візитом у Вільнюсі, де був підписаний договір про співпрацю з Білою Церквою, розглянуті можливості запозичення сучасних методів забезпечення функціонування житлово-комунального господарства, запровадження систем енерго- та водо збереження та ін.

Даний візит делегації з м.Вільнюс надасть можливість спільно з міською владою розробити конкретні заходи щодо подальшої співпраці, проекти по реформуванню житлово-комунальної сфери Білої Церкви та залучити кошти, які виділяються Євросоюзом для проведення таких заходів.

В ході зустрічі були обговорені питання обміну досвідом щодо забезпечення функціонування житлово-комунальної галузі, залучення інвестицій в дану сферу, формування тарифів за спожиті енергоресурси, ефективності функціонування централізованої і індивідуальної систем опалення, запровадження систем енергозбереження, передачі комунальних підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг в концесію та ін.

В заході взяли участь голова комітету з економіки та фінансів Вільнюської міської ради К.Ненюс, директор Інституту регіонального розвитку м. Вільнюс В.Шмігельскас, керівник Департаменту міжнародних програм Інституту регіонального розвитку м. Вільнюс В.Нашлєнєнє, заступники міського голови В.Гнатюк, М.Антонюк, В.Сокол, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 07 грудня 2011 року
Поділитися