Зустріч міського голови із жителями вул.Зеленої

02 вересня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч із жителями вул.Зеленої.

В ході зустрічі міський голова відмітив, що до нього надійшло колективне звернення від жителів даної вулиці щодо вирішення питання уникнення підтоплення їх будівель та капітального ремонту вул.Зеленої. Наголосив, що міською владою взято до уваги дане проблемне питання та вжито відповідних заходів. Зокрема, на виготовлення проектно-кошторисної документації на прокладання зливової каналізації по вул..Зеленій вже виділено 80 тис.грн. з міського бюджету. Розробка даної проектно-кошторисної документації вже здійснюється,  на що залучено фахівців компетентних установ, які проведуть необхідні дослідження.

Міський голова зазначив, що в Білій Церкві згідно затверджених графіків проводяться  капітальні та поточні ремонти міських вулиць, а зокрема, на асфальтування проїжджої частини вул.Зелена, облаштування тротуарів та зливової каналізації виділено 420 тис.грн.  Визначений об’єм робіт по вул.Зеленій розпочнеться після виготовлення проектно-кошторисної документації.

В заході взяли участь депутат міської ради М.Бондаренко, заступник міського голови В.Гнатюк, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради О.Ореховський, директор ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління»Р.Троценко,  директор ПМП «Релакс» В.Іванов, представники громадськості та ін.



Опубліковано: 02 вересня 2013 року
Поділитися