Зустріч міського голови із соціальними працівниками

06 вересня в міський голова Білої Церкви  В.Савчук провів зустріч із соціальними працівниками Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

В ході зустрічі міський голова відмітив важливість напрямку роботи соціальних працівників, адже вони працюють із особливою категорією білоцерківців, виявляють сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, турбуються   про надання їм своєчасної  допомоги та ін. Визначив основні напрямки роботи соціальних працівників на найближчий час. Зокрема, зазначив, що з метою формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов необхідно провести моніторинг серед тих, хто перебуває на квартирному обліку і не поновлював облікові справи протягом тривалого часу, зібрати відповідну достовірну інформацію для подальшої обробки.

Міський голова зазначив, що в 15 лютого 2014р.  відзначатиметься 25-річниці виведення військ з Республіки Афганістан та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Наголосив, що міською владою постійно приділяється значна увага соціальному захисту воїнам-інтернаціоналістам.  Тому, з метою приділення ще більшої уваги даній категорії білоцерківців, соціальним працівникам необхідно провести обстеження сімей у яких вони проживають, виявити  тих ветеранів війни - воїнів-інтернаціоналістів, хто потребує медичного обслуговування, санітарно-курортного оздоровлення, забезпечення технічними засобами реабілітації, транспортом, житлом тощо.

Також серед завдань соціальних працівниківБілоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді є надання допомоги жителям міста при оформленні документів для призначення житлової субсидії на опалювальний період 2013-2014рр. та ін.

В заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, заступник міського голови В.Гнатюк, в.о.начальника управління соціального захисту населення міської ради Т.Велігорська, начальник відділу обліку та розподілу житла міської ради О.Костенко, директор Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Севериненко.



Опубліковано: 06 вересня 2013 року
Поділитися