На Київщині буде збудовано ще один свинокомплекс

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк та голова сільськогосподарської асоціації "ТОВ Нива Переяславщини" Олександр Мостіпан взяли участь у закладенні капсули під будівництво нового, вже сьомого за рахунком, свинокомплексу сільськогосподарської асоціації "Нива Переяславщини" у с. Паришівка Баришівського району.

Анатолій Присяжнюк наголосив, що завдяки реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, доручень та ініціатив Президента України в Київській області активно впроваджується програма “Київщина без окраїн”, яка, зокрема, передбачає інтенсивний розвиток агропромислового сектору та сільських територій регіону.

- Сьогодні є порозуміння між владою та бізнесом. Ми створюємо всі умови для поліпшення інвестиційного клімату в регіоні. Будівництво нових підприємств і тваринницьких комплексів дає змогу значно збільшити надходження до бюджету, створити нові робочі місця та покращити соціальні стандарти, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

За словами голови сільськогосподарської асоціації "ТОВ Нива Переяславщини" Олександра Мостіпана, новий свинокомплекс забезпечуватиме вигодовування 30 тисяч голів свиней одночасно. Його буде обладнано найсучаснішими технологіями. Окрім того виробництво буде повністю механізовано та автоматизовано. Завдяки збалансованій системі годівлі тварин, а також відповідним нормам утримання, такі свинокомплекси забезпечують високі результати наряду з кращими тваринними комплексами Європи. Завершення будівництва свинокомплексу заплановано на червень 2014, а відкриття відбудеться у серпні.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 06 вересня 2013 року
Поділитися