«Золотий» ювілей подружнього життя

Золото – один із найцінніших та найміцніших металів, який дістається важко і ще важче загартовується. Тож недаремно 50 років подружнього життя називають золотим весіллям. Це означає, що двоє закоханих людей не тільки прийняли відповідальне рішення стати подружжям, але й підкріплювали свої взаємини повагою та підтримкою одне до одного, коханням та відповідальністю за свою сім’ю.

Саме такі слова можна сказати про подружжя Вдовик - Віктора Михайловича та Тетяни Віталіївни, які 27 жовтня відзначали «золотий» ювілей створення своєї сім’ї.

Тож за традицією, «золоті» молодята, як і півстоліття тому, увійшли до весільної зали під вальс Мендельсона, стали на весільний рушник, поставили підписи у Книзі літописів родин Білої Церкви, отримали свідоцтво про шлюб та вклонилися запашному короваю.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого подружжя привітала його заступник Катерина Возненко. Вона побажала, аби любов, яка панує між подружжям, передавалася з покоління в покоління, і щоб вони були прикладом справжньої міцної родини не тільки для своїх дітей, а й для всіх молодих сімей, які сьогодні створюються.

Подружжю була вручена подяка Білоцерківської міської ради, подарунок та квіти.

До привітань долучилися також рідні та друзі. У теплій родинній атмосфері вони пригадали, як здавалось би не так давно, молодий моряк покохав чарівну красуню, зробив пропозицію руки та серця. У сім’ї народилося дві донечки, дочекалося подружжя і народження онука. Проживши в любові та злагоді значний відрізок часу, «золоті» молодята лишаються такими ж життєрадісними людьми, яких люблять та поважають не тільки рідні, але й друзі та знайомі.

«Золотий» ювілей подружнього життя


Опубліковано: 28 жовтня 2023 року
Поділитися