Зйомки фільму про Білу Церкву

16 червня Білу Церкву відвідали Голова фонду “Рідна країна”, ініціатор всеукраїнської акції «7 чудес України» Микола Томенко та творча група телеканалу ICTV.  

 

Як відомо, в минулому році місто Біла Церква стало одним з семи переможців всеукраїнської акції «7 чудес України: історичні міста та містечка». А вже в цьому році буде відзнято новий цикл фільмів про ці міста, спеціальним завданням якого, є допомога у пропагуванні історичних, культурних та туристичних можливостей міст. 

 

Біла Церква має потужний потенціал і є всі шанси залучити ще більше гостей та туристів, адже у нашому місті поєдналися природні та історико-культурні туристичні ресурси, неймовірні краєвиди та майже тисячолітня історія.

 

Протягом дня проходили зйомки фільму, який буде транслюватися на центральних телеканалах країни. Знімальна група відвідала перлину та окрасу нашого міста – дендропарк «Олександрія» та ряд об’єктів, які було побудовано в місті за часів Браницьких, знакові місця часів Київської Русі й козацтва тощо. Було охоплено, як загальновідомі історичні події й пам’ятки, так і менш знані сторінки історії нашого міста. Попередньо показ циклу фільмів «7 чудес України: історичні міста та містечка» заплановано на осінь цього року.

 

Зйомки фільму про Білу Церкву


Опубліковано: 17 червня 2017 року
Поділитися