Завжди на варті здоров’я та життя

13 червня в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника, який в Україні щорічно відзначається у третю неділю червня.

 

Вітаючи представників медичної спільноти зі святом, міський голова Геннадій Дикий відмітив, що професія лікаря є однією з найважливіших, адже здоров’я для людини – один із головних чинників життя. І саме лікарі своєю працею забезпечують якість життя.

 

«Низький Вам уклін від усієї громади Білої Церкви! Саме ви супроводжуєте людину від самого народження, несете відповідальність за перші дні її життя. Бажаю, аби процес реформування галузі охорони здоров’я пройшов успішно, робота медичної галузі завжди покращувалася, а рівень заробітних плат та медичного оснащення відповідав рівню вашого професіоналізму. Щастя, здоров’я, усмішок та здійснення всіх мрій. Нехай всі ті найкращі якості, які ви віддаєте своїм пацієнтам, повертаються до вас сторицею!» - побажав Геннадій Дикий.

 

Доповненням до слів вітань стали нагороди. Геннадій Дикий вручив нагрудний знак «Заслуга перед містом» Миколі Ільченку – заступнику головного лікаря з медичної частини КЗ БМР «Білоцерківська міська лікарня №2»; нагрудний знак «Відзнака міського голови» було вручено Надії Прокопович – завідувачу відділення КЗ  БМР «Дитяча стоматологічна лікарня». Ряду представників медичної галузі також були вручені грамоти виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

 

Народний депутат України Хвича Мепарішвілі, звертаючись до присутніх, наголосив, що професія медичного працівника завжди цінувалася в суспільстві, висловив вдячність медикам за їхній професіоналізм. Побажав успіхів, розвитку, продовження кращих традицій. Доповненням до слів стали квіти.

 

Депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я Київської обласної ради Наталія Бігарі побажала медичній спільності міста завжди відчувати підтримку та повагу від держави, адже від роботи лікаря залежить здоров’я та життя людей. Висловила вдячність всім, хто обрав медицину справою свого життя, та побажала, аби ця галузь активно поповнювалася молодими фахівцями. Також вручила представникам медичної галузі міста грамоти Київської обласної ради та сувеніри.

 

Слова вітань та найщиріших побажань присутнім сказав також депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король, який відзначив низку медичних працівників грамотами та грошовими винагородами.

 

Ряд працівників отримали подяки та квіти від народного депутата України Олександра Марченка, а також грамоти Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації.

 

У рамках урочистого заходу з творчими номерами виступили артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.К.Саксаганського.

 

У заході також взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, та Микола Дашкевич, радник міського голови Микола Антонюк, начальник управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради Денис Яблонський, меценат, приватний підприємець Вадим Маршалок, нинішні та колишні головні лікарі лікувально-профілактичних закладів міста, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

Завжди на варті здоров’я та життя


Опубліковано: 14 червня 2018 року
Поділитися