Затверджено норми споживання теплової енергії на об’єктах теплопостачання КП БМР «Білоцерківтепломережа»

Під час засідання виконком затвердив норми споживання теплової енергії на об’єктах теплопостачання комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» для населення в м. Біла Церква. Зокрема, прийнятим рішенням передбачено затвердити норми споживання теплової енергії на 1 кв.м. загальної площі на опалення багатоквартирних будинків в м.Біла Церква для категорій населення: 1-2 поверхових будинків - 0,319 Гкал/год*м2; 3-4-поверхових - 0,184 Гкал/год*м2; для будинків, які мають 5 і більше поверхів - 0,122 Гкал/год*м2. Варто зауважити, що Норми споживання теплової енергії на 1 кв.м. загальної площі на опалення багатоквартирних будинків м. Біла Церква для категорії населення визначені згідно КТМ 204 України 244-94 «Норми та вказівки по нормуванню витрат палива та теплової енергії на опалення житлових та громадських споруд».

Даним рішенням також було встановлено середньозважену норму споживання теплової енергії на 1 кв.м. загальної площі на опалення багатоквартирних будинків м. Біла Церква для категорії  населення в розмірі 0,167 Гкал/кв.м.

Як було зазначено під час обговорення даного питання, у Білій Церкві є ряд будинків, які не обладнанні лічильниками теплової енергії. Розрахунок кількості теплової енергії, яка витрачається на опалення 1 кв.м.площі потрібний для того, щоб встановити тариф. Останній раз норма витрат теплової енергії на 1 кв.м. була затверджена у 2012 році і становила 0,155 Гкал/кв.м.

Відповідно до прийнятого рішення, норми споживання теплової енергії на 1 кв.м. загальної площі на опалення багатоквартирних будинків м. Біла Церква категорії населення для використання комунальним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» будуть введені в дію при наданні комунальних послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води з початку опалювального сезону 2018-2019 років.


Опубліковано: 15 серпня 2018 року
Поділитися