Затверджені зміни до бюджету міста

26 грудня відбулось засідання двадцять третьої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

На засіданні депутатами було  внесено зміни і доповнення до рішення міської ради  від  12 січня 2016 р.  №  27-04-VІІ  «Про внесення змін та доповнень до  рішення міської ради від 29 грудня 2015 р. № 26-03-VII «Про бюджет м.Біла Церква на 2016 рік».

Зміни стосувалися надходження субвенції, в сумі більш як 1 млн.581 тис.грн., з державного бюджету місцевим бюджетам  на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали  безпосередньо участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Інша субвенція, що надійшла - на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату  електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття тощо - в сумі  30 млн. грн.

 



Опубліковано: 26 грудня 2016 року
Поділитися