37-а річниця введення Обмеженого контингенту радянських військ в Афганістан

25 грудня 2016 року відзначалася  37-а річниця введення Обмеженого контингенту радянських військ в Афганістан. У цей день, щорічно,  в місті Біла Церква ветерани Афганської війни та родини сімей загиблих і померлих учасників бойових дій вшановують пам'ять загиблих друзів, зустрічаються у святих місцях і згадують війну, яку довелося пережити.

У цьому році, за сприяння керівництва міста Біла Церква та за участі радника міського голови Миколи Антонюка, біля храму Георгія Побідоносця, Білоцерківською міською громадською організацією Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та Білоцерківським міським комітетом сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій та ветеранів війни проведено заходи з метою вшанування загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані. 

Під час заходів протоієрей Валерій Яблонський та протоієрей Вадим Оляніцький привітали ветеранів та членів сімей загиблих та померлих воїнів, передали благословення Високопреосвященнішого митрополита Білоцерківського і Богуславського Української православної церкви Августина, звершили заупокійну літію, після чого відбулося покладення квітів до пам’ятних стел храму.



Опубліковано: 26 грудня 2016 року
Поділитися