Засідання тридцять першої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання

21 листопада відбулось пленарне засідання тридцять першої сесії Білоцерківської міської ради VІ скликання, яке вів міський голова В.Савчук.

В ході пленарного засідання депутати міської ради підтримали депутатський запит О.Марченка (фракція ВО «Свобода») щодо вирішення питання якісного обслуговування маршрутним таксі загального користування жителів віддаленого мікрорайону. Взяли до відома інформацію прокурора м. Біла Церква про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури м.Біла Церква упродовж 9 місяців 2012р. та  інформацію  начальника Білоцерківського міського відділу Головного  управління МВС  України в  Київській області про результати оперативно-службової діяльності Білоцерківського МВ (обслуговування м.Біла Церква  та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській області за 9 місяців поточного року, інформацію про виконання  у третьому кварталі 2012 р. Програми профілактики та протидії злочинності  та правопорушенням в м.Біла Церква  на 2012-2015 рр., затвердженої рішенням міської ради від 21 червня  2012 р. № 642-27-VI.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету м.Біла Церква за 9 місяців 2012 р. та внесли зміни та доповнення  до рішення міської ради від 28.12.2011р. № 408-17-VІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2012 рік», скоригувавши планові призначення з метою більш ефективного використання коштів, прийняли рішення про присудження Премії Білоцерківської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування.

На пленарному засіданні були затверджені комплексна програма Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату по організації та проведенню  приписки громадян України на строкову військову службу в 2013 р. у м.Біла Церква, міська Програма оздоровлення та відпочинку дітей міста в 2013 р., Програма розвитку культури і туризму м.Біла Церква  на 2013-2017 рр., Білоцерківські міські програми запобігання та  лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань на 2013-2016 рр. та цільова соціальна програма протидії захворюванню  на туберкульоз на 2013-2016 рр.

На засіданні також були внесені зміни і доповнення  до статутів ряду медичних установ міста,  до плану діяльності Білоцерківської міської ради  з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 р., затвердженого рішенням міської ради від 27.11.2011 р. № 402-14-VI, затверджений план діяльності Білоцерківської міської ради  з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік.

Депутати міської ради також прийняли рішення про переможця конкурсу з передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал», про деякі питання діяльності Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Надали згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Біла Церква  з державної власності спортивної споруди зі штучним  льодом, розташованої по вул.Молодіжна,36.

В ході пленарного засідання депутати міської ради взяли до відома звіт про виконання Програми забезпечення мешканців м.Біла Церква житлом та затвердили пропозицію постійної комісії Білоцерківської міської ради з питань житлово-комунального господарства щодо придбання житла по Програмі придбання, будівництва житла в м.Біла Церква  для соціально-незахищених верств населення, затвердженої рішенням міської ради від 21.08. 2006 р. №105.

Депутати міської ради також прийняли рішення звернутися до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України  щодо збільшення фінансування  медичної галузі з державного бюджету України на 2013 р., внесли зміни до Регламенту Білоцерківської міської ради  VI скликання, затвердженого рішенням  міської ради від 17.12.2010 р. № 08-02-VI, розглянули ряд майнових, земельних та інших питань, з яких прийняли відповідні рішення.

В обговоренні питань взяли участь депутати міської ради – К.Бугайчук, В.Коверда, О.Дудник, В.Бараннік, В.Маршалок, А.Король,  (фракція Партії регіонів), С.Беркут, М.Бондаренко (фракція ВО «Батьківщина»),  Л.Дригало, В.Ямковий  (фракція Народної партії),  В.Борзак (фракція «Фронт змін»), Г Дикий (депутатська група  «За зміни Білої Церкви»).

В роботі сесії взяли участь заступник начальника головного управління охорони здоров'я - начальник управління економічного планування, фінансово-бухгалтерського обліку та медичного забезпечення Київської обласної державної адміністрації С.Васильєв, заступники міського голови, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів міської ради, представники ряду міських громадських організацій, ЗМІ міста. 



Опубліковано: 21 листопада 2012 року
Поділитися