Засідання «круглого столу» за участю представників підприємств, установ, організацій та громадськості міста щодо обговорення та роз’яснення євроінтеграційних процесів в Україні

27 листопада в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» за участю представників підприємств, установ, організацій та громадськості міста щодо обговорення та роз’яснення євроінтеграційних процесів в Україні.

Відкриваючи засідання «круглого столу», міський голова В.Савчук наголосив, що пріоритетним завданням всіх гілок влади є виконання поставлених завдань Президентом України В.Ф.Януковичем щодо побудови суспільства європейських стандартів в державі. Акцентував увагу на необхідності проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо пріоритетів зовнішньо-економічних зв’язків України, створення таких  умов життєзабезпечення населення, які б розвивали економіку держави, забезпечували робочими місцями і соціальними гарантіями населення та ін.

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації В.Максименко зупинився на основних напрямках діяльності влади, що озвучені у зверненні Президента України В.Ф.Януковича до громадян держави щодо євроінтеграційних процесів. Наголосивши, що реформи, які проводяться в державі – це підтвердження того, що Україна йде європейським шляхом. Завдяки Президенту України В.Ф.Януковичу і Уряду, євроінтеграційна політика України вперше за роки незалежності набула необхідної динаміки та реального змісту. Головним пріоритетом дій Уряду є захист національних інтересів та інтересів кожного громадянина.

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації В.Максименко наголосив, що влада держави робить все можливе, для того, щоб договір про асоціацію та зону вільної торгівлі був підписаний на більш вигідних для України умовах. Відмітив, що в державі продовжується вдосконалення українського законодавства на європейських принципах, готується впровадження в реальну економіку технічних стандартів ЄС, модернізація промисловості, сільського господарства та ін.

Охарактеризував суспільно-політичну ситуацію в країні та Київській області щодо євроінтеграційних подій. Зупинився на перспективах соціально-економічного розвитку України та Київщини. Акцентував увагу на необхідності співробітництва між Україною та країнами Митного Союзу у виробничій сфері, питаннях формування енергетичної безпеки та незалежності держави.

Учасники «круглого столу» висловили підтримку обраному курсу Президента України В.Ф.Януковича, який твердо гарантує, що Україна і надалі буде рухатися шляхом Європейської інтеграції так, як це буде вигідно народу України.

В засіданні взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, заступник міського голови В.Гнатюк, начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській області О.Грибенников, начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Київської обласної державної адміністрації М.Сек, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Київській області С.Юзишин.



Опубліковано: 27 листопада 2013 року
Поділитися