Засідання «круглого столу»

21 листопада в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» щодо розгляду проекту рішення міської ради по затвердженню умов конкурсу передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа».

В ході засідання заступник міського голови В Гнатюк наголосив на необхідності виваженого розгляду питання щодо передачі в концесію цілісного майнового комплексу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа», адже від його якісної роботи залежить одна з важливих сфер життєдіяльність міста. Відмітив, що важливо детально обговорити умови конкурсу по передачі в концесію на предмет дотримання чинного законодавства, визначити проблемні питання, а також повідомив, що пропозиції та зауваження учасників «круглого столу» будуть враховані при подальшому розгляді даного питання.

Присутні на засіданні «круглого столу» обговорили основні умови конкурсу, висловили своє бачення окремих положень цих умов, акцентували увагу на питаннях щодо зобов’язань концесіонера з удосконалення роботи об’єкта концесії, умов найму, використання праці працівників, контролю за виконанням концесійного договору та ін.

В заході взяли участь депутати міської ради, представники ряду відділу та управлінь міської ради, КП Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа», громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 21 листопада 2013 року
Поділитися