Фінальна частина V міського конкурсу «Кращий студент року»

20 листопада в м. Біла Церква відбулася фінальна частина V міського конкурсу «Кращий студент року».

За дорученням  міського голови В.Савчука присутніх привітав начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук,  який наголосив, що в Білій Церкві підростає і навчається талановита молодь, яка прагне розбудовували рідне місто та державу. Відмітив, що на даному конкурсі молоді білоцерківці  мають можливість проявити свої здібності та таланти.  Побажав всім успіхів, благополуччя, здійснення мрій і задумів та перемоги найсильнішому.

Слід зазначити, що міською владою  Білої Церкви постійно  проводяться заходи щодо реалізації державної молодіжної політики, ініційованої Президентом України  В.Ф.Януковичем.

Метою конкурсу «Кращий студент року» є виявлення, підтримка і заохочення обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості та формуванню її національної свідомості, розвитку і реалізації творчих здібностей студентів, стимулювання їх зацікавленості до підвищення свого інтелектуального та професійного рівня.

Цього року в конкурсі взяли участь представники 9-ти вищих навчальних закладів міста.

За підсумками всіх етапів конкурсу перемогу здобула студентка Білоцерківського національного аграрного університету - Д.Пташник.

В заході взяли участь представники громадськості, студентської молоді та міських ЗМІ.



Опубліковано: 21 листопада 2013 року
Поділитися