Засідання комісії з безпеки дорожнього руху

    29 березня відбулося чергове засідання комісії з безпеки дорожнього руху, яке проводив голова комісії - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський.

 

    В ході заходу було обговорено виконання ряду протокольних доручень, які надавалися управлінням та відділам на попередньому засіданні комісії.

 

    Зокрема, на порядок денний було винесено такі питання:

- Про розробку проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт шляхопроводу по Сквирському шосе «Горбатий міст»;

- Про розробку комплексної схеми організації дорожнього руху м.Біла Церква;

- Упорядкування дорожнього руху по вул. Куценка і вул.Ярмаркова;

- Про хід виконання робіт про нанесення дорожної розмітки;

- Про забезпечення безпеки дорожнього руху по шляхопроводу по вул. Дружба;

- Про реконструкцію транспортної розв’язки по вул. Леваневського і вул. Некрасова та перекриття руху транспорту в зв’язку із визначеними заходами;

- Про заходи з організації дорожнього руху: по вул. Линника щодо обмеження зупинок транспорту; вул. Підвальна – проїзду автомобільного транспорту; вул. Героїв Небесної Сотні встановлення знаку «Зупинка заборонена» в районі квіткових павільйонів.

 

    Щодо виконання даних питань доповіли представники департаменту житлово-комунального господарства, управління містобудування та архітектури, відділу капітального будівництва міської ради, КП БМР «Тролейбусне управління» та ін.

 

    На заході були присутні мешканці міста, які звернулися із проханням вирішити питання руху вантажного транспорту по вул.І.Мазепи, Фастівська, Першотравнева та Привокзальна. Перед присутніми виступив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Анатолій Кравець. Він повідомив, що зараз відбуваються заходи щодо зменшення негативного впливу на прилеглі житлові будинки, зокрема  ямковий ремонт вулиць.

 

    Під час обговорення питання про капітальний ремонт шляхопроводу по Сквирському шосе та пошуку об’їзних шляхів, на час ремонту, Максим Свірський зазначив: «Ми будемо наполягати на тому, щоб першочергово спрямувати кошти від перевиконання дохідної частини бютжету на проведення робіт щодо усунення ямковості чи капітального ремонту на ділянках саме тих доріг, якими буде організовано об’їзний рух при реконструкції «Горбатого мосту».

 

    При розгляді питання про нанесення розмітки заступник начальника — головний інженер департаменту ЖКГ міської ради Олексій Погасій зазначив: «Ми можемо говорити про нанесення дорожньої розмітки повністю тільки тоді, коли відремонтують дороги. Ці заходи в повному обсязі відбудуться за умов надходення додаткових коштів до загального фонду міського бюджету». Депутат міської ради Сергій Наконечний запропонував в першу чергу наносити розмітку на пішоходні переходи біля навчальних закладів міста. В свою чергу депутат міської ради Вадим Кошель доповнив пропозицію, щоб департамент ЖКГ разом з поліцією проконтролювати місця скупчення ДТП і зробити нанесення розмітки на цих місцях пріоритетним.

 

    Секретар Білоцерківської міської ради Борис Смуток звернувся до присутніх: «Міською владою взято до уваги всі проблемні питання, які були підняті на даному засіданні. Ми будемо працювати у тому напрямку, щоб знайти шлях до їх вирішення в найкоротші терміни».

 

    В ході заходу обговорили встановлення сучасних світлофорів. Максим Свірський зауважив, що зараз вони коштують набагато дешевше, ніж це було раніше. Заплановано встановлення світлофору на перехресті бульв. Грушевського та вул. Дмитрівської (Пролетарська) (біля магазину «Стиль») та ін.

 

    У ході заходу взяли участь представники комунальних підприємств, громадськості, національної поліції та депутатського корпусу міської ради.


Опубліковано: 30 березня 2017 року
Поділитися