З жителями мікрорайону «Піонерський» було проведено громадське обговорення з питань охорони громадського порядку

17 квітня м.Біла Церква відбулося громадське обговорення з питань охорони громадського порядку з жителями мікрорайону «Піонерський».

 

Громадське обговорення відбувалося  відповідно до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 березня 2018 року № 102 «Про затвердження спільного річного календарного плану проведення громадських обговорень  з питань охорони громадського порядку у місті Біла Церква на 2018 рік». Захід відбувся у приміщенні загальноосвітньої школи № 5 (адреса: вул. Крижанівського,7).


Згідно із порядком денним  обговорень були розглянуті такі питання:

1. Звіт дільничного офіцера поліції про стан правопорядку та злочинності на території мікрорайону «Піонерський»;

2. Надання пропозицій та зауважень з питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, присутніми мешканцями.


Під час обговорення присутні білоцерківці мали змогу здійснити анонімне анкетування щодо забезпечення правопорядку, стану злочинності на території масиву та надати  оцінку роботі дільничного офіцера поліції.         

 

Відповідно до інформації, наданої дільничним офіцером поліції Галашевським Богданом Юрійовичем,  за 2018 рік, у ході проведення оперативно-розшукових заходів на дільничному пункті мікрорайону «Піонерський» Білоцерківського ВП ГУНП України в Київській області складено понад 100 протоколів про адміністративні правопорушення.

 

Найбільш поширеними правопорушеннями, на підпорядкованій дільничному території,  є дрібні крадіжки, які часто спостерігаються в супермаркетах «АТБ», «Сільпо»,  а також торгівля в невстановлених місцях.

 

Станом на 17 квітня ц.р. на території мікрорайону скоєно 109 злочинів. Злочини особливої тяжкості на цій території відсутні.

 

Додатково інформуємо, що у відповідності до календарного плану проведення громадських обговорень, затвердженого вищевказаним рішенням, протягом 2018 року такі заходи  відбудуться у мікрорайонах «Центральний» – 22 травня ( в гімназії № 1), «Критий ринок» -19 червня ( в ЗОШ № 16)  та на масивах «Леваневського» - 25 вересня (в  ЗОШ № 4) і «Таращанський» – 20 листопада (в ЗОШ № 22). 

З жителями мікрорайону «Піонерський» було проведено громадське обговорення з питань охорони громадського порядку


Опубліковано: 19 квітня 2018 року
Поділитися