Ювілейний «RM CUP V ім. Андрія Гусіна»

    14 квітня в Першій Білоцерківській гімназії відбулася церемонія жеребкування футбольного турніру «RM CUP V». Турнір проходитеме вже 5-ий рік поспіль. Він присвячений пам’яті  українського футболіста Андрія Гусіна, який в 2012 р взяв участь у відкритті майданчика для міні-футболу від фонду «Рух Молоді» та зіграв в товариській зустрічі зі школярами Першої гімназії.

 

    Перед початком жеребкування до присутніх звернувся начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, який відмітив надзвичайно важливе значення цього турніру в спортивному житті міста, а також побажав аби ігри пройшли в активній боротьбі, а перемогу здобула  найсильніша команда.

 

    Від всього гімназійного товариства юних футболістів, тренерів та вболівальників привітав і побажав успіхів та чесної боротьби директор Першої Білоцерківської гімназії, депутат Білоцерківської міської ради Сергій Наконечний. Він подякував засновникам фонду «Рух Молоді» Володимиру Полочанінову та Анатолію Тимощуку за ідею та щорічне проведення  турніру «RM CUP». Також висловив слова вдячності міській владі за підтримку розвитку спорту та нові подібні майданчики, які споруджуються на територіях інших шкіл.

 

    Жеребкування проходило серед 23 команд, до складу яких входять учні загальноосвітніх навчальних закладів Білої Церкви 7-11 класів.  Ігри  футбольного турніру «RM CUP V ім.Андрія Гусіна» відбудуться з 18 по 29 квітня ц.р. на території Першої Білоцерківської гімназії.

 

    В церемонії жеребкування взяли участь  депутат міської ради, начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, депутат міської ради, активіст фонду «Рух Молоді» Дмитро Поліщук, депутат  міської ради, директор Першої Білоцерківської гімназії Сергій Наконечний, директор спортивного клубу «Гарт» управління освіти і науки міської ради Федір Лата. Вони й визначили календар ігор для команд.


Підсумки жеребкування:

Група А:

1. БЗШ 8

2. БЗШ 15

3. БЗОШ 11

4. БЗШ 22

5. БНВК 13

 

Група В:

1. БЗШ 5

2. БЗШ 21

3. БЗШ 7

4. Білоцерківський колегіум

5. Міцва-613

6. БНВО «Ліцей»

 

Група С:

1. Гімназія 1

2. БЗШ 17

3. Гімназія 2

4. БСШ 1

5. БЗШ 3

6. БЗШ 18

 

Група D:

1. БЗШ 6

2. БСПМШ 16

3. БЗШ 9

4. БЗШ 20

5. БСШ 12

6. БЗШ 4 


Фото з сайту: http://rm.ua/

Ювілейний «RM CUP V ім. Андрія Гусіна»


Опубліковано: 14 квітня 2017 року
Поділитися