Єднаймося заради дітей, задля майбутнього!

    Напередодні найвеличнішого християнського свята Воскресіння Христового люди, як ніколи, прагнуть до проявів добра, щедрості, милосердя та жертовності.

 

    9 квітня 2017 року парафіянами Української греко-католицької церкви Різдва Христового спільно з представниками Білоцерківської міської організації Червоного Хреста був проведений майстер-клас з виготовлення великодніх крашанок, в якому взяли участь вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».  Святкові вироби, котрі були зроблені руками дітлахів,  через волонтерів передані воїнам АТО. Наприкінці заходу благодійники організували для вихованців центру святковий солодкий стіл.

 

    11 квітня 2017 року президент Міжнародного благодійного фонду «Допомога дітям України» Шиденко Олег Петрович   вручив вихованцям центру «Злагода» гарні подарунки. Діти отримали різноманітні іграшки, солодощі, набори для малювання та засоби особистої гігієни.

 

    Адміністрація центру «Злагода» висловлює величезну вдячність всім небайдужим, хто  вносить свій вклад в підтримку дітей вразливих категорій, та готова до будь-якої співпраці в ім’я дитини, тому що лише спільними зусиллями ми зможемо змінити дитячий світ на краще.

 

 


Опубліковано: 13 квітня 2017 року
Поділитися