Яскраві діти України

01 червня у приміщенні Київської обласної держадміністрації відбувся гала-концерт конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України».

 

У пісенному конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 16 років з 25 районів і 12 міст Київської області. Вони продемонстрували свій хист в естрадному, народному, джазовому та академічному співі.

 

Захід відбувся під патронатом голови Київської обласної держадміністрації Олександра Горгана. Засновниками та організаторами конкурсу виступили «The Bright Childten of Ukraine», благодійний фонд Ярослава Москаленка та Київська обласна держадміністрація.

 

Після Київщини конкурс проведуть у Волинській, Хмельницькій, Сумській областях. Фіналісти від кожної області у лютому наступного року змагатимуться за право представляти Україну на Всесвітньому пісенному конкурсі «Sun Remo Junior» (травень 2018 року).

 

Білу Церкву представляла Катерина Баліцька, вихованка школи мистецтв №5 (педагог – Г.Білогур, директор – заслужений діяч мистецтв України С.Томащук), яка виборола ІІ місце.

 

Катерина – лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, ведуча телевізійної програми «Школа Мері Попінс» на Першому Національному каналі.

 

Приємно відзначити, що ведучим Гала-концерту був наш земляк, теж вихованець школи мистецтв №5 (педагог – Н.Бурлуцька)  - Дарій Щербак.

 

Гостем гала-концерту стала Вероніка Морська, 6-ти річна дівчинка з Білої Церкви, вихованка Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник», яка 27 травня перемогла у телешоу «Україна має талант. Діти».

 

Завдяки всебічній підтримці міським головою Геннадієм Диким  розвитку духовності та творчого потенціалу молоді, наші діти стають переможцями різноманітних конкурсів і фестивалів обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівня.

 

Відрадно, що нове покоління білоцерківців росте таким талановитим та успішним. Вітаємо  наших зірочок і бажаємо подальших успіхів у творчості.


 


Опубліковано: 06 червня 2017 року
Поділитися