Якісні пасажирські перевезення – стале життєзабезпечення

Сучасне життя  неможливо уявити без автомобіля. Професійне свято водіїв автотранспорту - День автомобіліста і дорожника  офіційно святкується в Україні  згідно із Указом Президента України №452/93 від 13 жовтня 1993 року  в останню неділю жовтня.

 

Це свято не тільки водіїв, а і ремонтних, інженерно-технічних  працівників, керівників автотранспортних підприємств й всіх, хто  сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов’язок у цій сфері. 

 

Без відданості  професії  цих людей та їх почуття  відповідальності за справу неможливе  повсякденне  життя  міста  та його жителів.

 

Особливе місце в автомобільній галузі посідає пасажирський транспорт, адже він має велике соціально-економічне значення для суспільства тому, що впливає на життєзабезпечення міста та держави. 

 

В місті на даний час функціонує 19 автобусних маршрутів загального користування, перевезення на яких здійснює рухомий склад 5-ти підприємств-перевізників, на яких працює близько 250 одиниць рухомого складу – автобусів та мікроавтобусів.

 

Послуги по перевезенню пасажирів у м. Біла Церква надають:

Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління»-

начальник  Вахній Володимир Васильович;

ПАТ «Білоцерківський автобусний парк» - директор Старинко Андрій Стефанович;

- Мале приватне підприємство «Діліжанс» - директор Гамов Володимир Володимирович;

- Приватне підприємство «К-А-Н» - директор Св’ятюк Євген Миколайович;

- ТОВ «ТРАНССІТІ» - директор Нестерчук Юрій Вікторович. 

 

Аби привітати  працівників автотранспортної сфери із професійним святом  27 жовтня міський голова Геннадій Дикий зустрівся із представниками підприємств-перевізників міста. 

 

«Без сумніву пасажирський транспорт має велике значення для кожного з нас. Усі ми щодня користуємося ним,  ви є частиною «кровоносної артерії міста» і тому, ваша праця є вкрай важливою і необхідною, - зазначив міський голова. – Коли ми почали запровадження змін у сфері пасажирських перевезень – зіткнулися з деяким непорозумінням. Проте, поступово, було зроблено чимало, аби якість цієї послуги зросла. Я вдячний, що ви пішли на зустріч і долучилися до розвитку  сфери  пасажирських перевезень Білої Церкви.  Головне, що наші жителі дуже часто висловлюють слова вдячності за заміну рухомого складу на новий, сучасний, що має  велику пасажиромісткість та пристосований для обслуговування людей з особливими потребами» . 

 

Міський голова побажав присутнім достатку  й подальшого розвитку їхнім підприємств  та змін на краще. 


Грамотами та подяками виконавчого комітету міської ради  були нагороджені:

- Публічне акціонерне товариство «Білоцерківський автобусний парк» -

Директор Старинко Андрій Стефанович;

Водій (автоб.маршрут № 19) Шикита Віктор Анастасійович;

Водій (автоб.маршрут № 11) Чуповський Валентин Леонідович. 

 

-Приватне підприємство «КАН» -

Директор Святюк Євген Миколайович;

Водій Мельниченко Андрій Іванович. 

 

-Товариство з обмеженою відповідальністю «ТРАНССІТІ»-

Директор Нестерчук Юрій Вікторович;

Водій (автоб. маршрут №22) Устименко Ігор Петрович;

Водій (автоб. маршрут №14) Ющенко Андрій Анатолійович. 

 

- КП БМР «Тролейбусне управління»-

В.о. начальника управління Вахній Володимир Васильович;

Водій Лещенко Вадим Іванович;

Водій Дідик Олексій Анатолійович 

 

-Мале приватне підприємство «Діліжанс»-

 

Бригадир автоб.маршруту № 2А Сукало Микола Вікторович. 

 

Варто зазначити, що протягом  останніх років в місті було проведено заходи щодо  транспортної реформи, які підвищили якість надання послуги по обслуговуванню білоцерківців громадським транспортом.     

 

Так, станом на жовтень 2017 року 246 од. рухомого складу, що обслуговують міські маршрути   оснащені  приладами GPS – моніторингу.

 

На  автобусних маршрутах : 6, 6А, 11, 14, 19, 21, 22, 26  за окремим графіком працюють 13 автобусів, які пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

 

На  автобусних маршрутах № 14, 19, 22  працюють автобуси  великої пасажиромісткості, що значно  покращує  обслуговування пасажирів.

 

Автотранспортні  підприємства  приймають активну  участь  в  забезпеченні   міських та обласних, державних  культурних та  спортивних  заходів. 

 

Подальшими планами  щодо розвитку сфери є:

 

- оснащення пасажирського транспорту міста сучасними інформаційними системами та автоматизованими системами управління, контролю та диспетчеризації;

 

-  збільшення транспорту середньої  та  великої  пасажиромісткості;

 

- підвищення якості транспортних послуг та рівня безпеки на пасажирському транспорті;

 

- забезпечення доступності громадян з обмеженими фізичними можливостями до транспорту та  транспортної  інфраструктури  та ін.

Якісні пасажирські перевезення – стале життєзабезпечення


Опубліковано: 27 жовтня 2017 року
Поділитися