Білоцерківські спортсмени порадували своїми досягненнями

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 18.10.217 року № 1391 «Про підсумки Всеукраїнського конкурсу-огляду на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України» в номінації «Кращі позашкільні навчальні заклади (дитячо-юнацькі спортивні школи та спеціалізовані дитячо-юнацькі спортивні школи олімпійського резерву)» І місце посів Комунальний заклад Білоцерківської міської ради дитячо-юнацька спортивна школа № 1 (директор Юрій Гончаренко).

 

З 18 до 21 жовтня 2017 року в м.Баку Азербайджан проходив чемпіонат світу з греплінгу (греплінг – це один із розділів панкратіону, різновид боротьби з кидками, утриманнями, больовими та задушливими прийомами). На змагання до Баку приїхали більше 700 учасників з 32 країн світу. У складі молодіжної збірної команди України з змаганнях  брали участь вихованці КЗ БМР ДЮСШ №1: Євгеній Засуха та Іван Григор (тренер спортсменів Василь Дем’янцев). Обидва спортсмени вибороли бронзові нагороди.

 

20-22 жовтня в Стамбулі відбувся міжнародний турнір з греко-римської та вільної боротьби серед юніорів – «Кубок Туреччини 2017». У турнірі брали участь найсильніші юніори світу. Найкращі результати показали Олександр Грушин у ваговій категорії до 66кг та Дмитро Кіяшок у ваговій категорії – 84 кг. (тренер спортсменів – Віктор Лозовий). Узагальному заліку команда України посіла ІІ командне місце!

 

Вітаємо спортсменів і тренерів та бажаємо нових злетів та успіхів.




Опубліковано: 27 жовтня 2017 року
Поділитися