Визначено перевізників на автобусних маршрутах №№2А, 4, 5, 7, 13

Відбувся конкурс на визначення  автомобільного  перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування

 

   03 квітня ц.р. відбувся конкурс на визначення автомобільного  перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування №№2А, 4, 5, 7, 13.

 

   Конкурс був проведений відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішення виконавчого комітету міської ради від 28 лютого 2017 року № 53 «Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на  автобусних маршрутах загального користування м. Білої Церкви».

 

   Перед початком конкурсу було заслухано інформацію від перевізників, які перемогли у конкурсі, що відбувся 16 лютого ц.р., оскільки в результаті перевірок було виявлено, що деякі із підприємств-перевізників допустили низку порушень, внаслідок чого були складені відповідні акти.

 

   Тож під час засідання представники транспортних підприємств надали роз’яснення щодо ситуації, яка виникла, навели причини порушень та окреслили свій порядок дій з метою врегулювання даних обставин.

 

   Керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради та голова конкурсної комісії Максим Свірський закликав представників підприємств-перевізників звернути увагу на виконання договірних умов, додаткових зобов’язань і не допускати таких порушень у подальшому.

 

   Під час проведення конкурсу було визначено перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування за рядом об’єктів конкурсу.

 

   Для участі в конкурсі надійшли заяви від 4 підприємств-перевізників – МПП «Діліжанс», ПП «КАН», КП «Тролейбусне управління» і ПАТ «Білоцерківський автобусний парк».

 

  У рамках зустрічі заслухали інформацію перевізників-претендентів про кількість транспортних засобів, наявність рухомого складу пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, інвестиційні зобов`язання тощо.

 

   Учасники конкурсу обґрунтували запропоновані ними конкурсні пропозиції та надали відповіді на низку запитань від членів конкурсного комітету.

   Перевізник ПАТ «Білоцерківський автобусний парк»  був недопущений до участі в конкурсі як такий, що не надав належним чином оформлених документів або надав їх у неповному обсязі.

   Голосування щодо визначення переможця конкурсу проводилося в закритому режимі. По завершенню роботи конкурсного комітету було оголошено переможців та підприємство-перевізник, яке посіло друге місце.

   Тож результати конкурсу такі:

 

№ об’єкта конкурсу

№ маршруту, найменування кінцевих зупинок

1 місце, термін укладання договору

2 місце

       

1

2

3

4

       

1

2 А

Вул. Івана Кожедуба 224 – залізнична станція «Роток»

МПП «Діліжанс»

1 рік

КП БМР «Тролейбусне управління»

         

2

4

Житловий масив Таращанський (фабрика «Модерн»)- пл.Перемоги

КП БМР «Тролейбусне управління»

1 рік

 

         

3

5

Житловий масив Таращанський (фабрика «Модерн») - залізнична станція «Роток»

МПП «Діліжанс»

1 рік

КП БМР  «Тролейбусне управління»

         

4

7

4-й мікрорайон – вул. Семашка

КП БМР «Тролейбусне управління»

3 роки

 

         

5

13

Гайок – «Сфера-Авто»

(Новокиївське кладовище)

ПП «КАН»

1 рік

 

 

 

   Відповідно до п. 51 постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу на  міських маршрутах буде винесене на розгляд  виконавчого комітету міської ради і в разі затвердження вступить в дію.

   З метою забезпечення прозорості та відкритості при проведенні конкурсу здійснювалася онлайн-трансляція.

   У заході взяли участь представники підприємств-перевізників, громадськості, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

 

Визначено перевізників на автобусних маршрутах №№2А, 4, 5, 7, 13


Опубліковано: 04 квітня 2017 року
Поділитися