Виїзна нарада

10 травня за ініціативи народного депутата України Хвичі Мепарішвілі, разом із міським головою Геннадієм Диким зустрілися із начальником управління житлово-комунального господарства департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації Галиною Король.

 

Метою зустрічі було обговорення можливості фінансування, за рахунок бюджетів інших рівнів, затверджених проектів із готовими експертизами будівництва підземного переходу на дільниці залізничної дороги між житловими масивами Томилівський та Леваневського, будівництва їдальні та спортивної зали для Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 та реконструкції мосту по вулиці Дружби, що є історичною частиною міста.

 

У ході зустрічі було оглянуто вищевказані об’єкти, обговорено важливість їх будівництва та визначено пріоритетність. «Ці об’єкти життєво важливі для міста. Їх потрібно зробити як найшвидше, адже містяни кожного дня наражаються на небезпеку через відсутність підземного переходу чи аварійний стан мосту по вул. Дружби», - зазначив міський голова.

 

На зустріч також були запрошені начальник відділу капітального будівництва Білоцерківської міської ради Людмила Денисова та начальник управління дорожнього господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Олексій Погасій, які могли відповісти на усі питання, що стосуються їхньої компетенції.

Виїзна нарада


Опубліковано: 11 травня 2018 року
Поділитися